Hyundai tukee jälleen HyPSin junioriturnausta
29.7.2016 23:55 Uutiset / Pojat B

Hyundai tukee HyPSin Eloturnausta.

Hyvinkään Palloseuran turnauskalenterissa on yhden välivuoden jälkeen jälleen Hyundain nimeä kantava turnaus. Viikonloppuna 5.–7. elokuuta pelattava Hyundai-Eloturnaus on HyPSin tämän kauden suurin turnaus, pelaahan Kankurinpuiston, Perttulan ja Urheilupuiston kentillä kolmen päivän aikana yli 90 vuosina 2002–05 syntyneiden poikien joukkuetta.

HyPS järjesti sekä kesällä 2013 että kesällä 2014 kaksi Hyundai-turnausta, joten Hyundai-Eloturnaus on viides HyPSin Hyundai-autojen suomalaisen maahantuojan tuella järjestämä junioriturnaus.

Jo yli 100 000 euroa lasten liikunnan hyväksi

Hyundai Motor Finland Oy on jo viitenä vuonna varannut tuhannen euron stipendejä jaettavaksi junioriturnausten järjestämiseen. Stipendeillä seurat ovat mm. hankkineet palloja, peliasuja, palkintoja ja kartuttaneet joukkueiden kassaa kausimaksujen tasaamiseen sekä turnausmatkoihin.

Hyundai on vuodesta 2012 lähtien tukenut yli sataa junioriturnausta. Se merkitsee lähes 130 000 euron rahallista panostusta lasten liikuntaan. Eri puolilla Suomea Hyundai-turnauksiin on osallistunut yli 4 500 joukkuetta eli noin 55 000 tyttöä ja poikaa eri ikäluokista. Tapahtumat keräävät kenttien laidalle ison joukon kannustajien, huoltajien, valmentajien ym. tehtävissä toimivia vanhempia, sisaruksia ja isovanhempia sekä sankan joukon muita jalkapallosta kiinnostuneita.

Hyundai Motor Finland Oy valitsee stipendin saajat hakemusten perusteella. Valintaperusteita ovat mm. turnauksen koko, osallistuvien joukkueiden määrä, pelaavat ikäluokat, turnauksen sijainti ja ajankohta sekä stipendin käyttötarkoitus. Hyundai haluaa myös tukea vapaaehtoistyötä lasten liikunnan hyväksi.

Suomessa tuki tulevaisuuteen

Jalkapallo liikuttaa viikoittain noin puolta miljoonaa suomalaista, ja Hyundai haluaa olla mukana ihmisten elämässä ja harrastuksissa sekä tarjota kokemuksia ja elämyksiä, joten jalkapallokenttä on luonnollinen paikka myös automerkille.

Niin isoissa kuin pienissäkin tapahtumissa sujuvasti hoidetut kuljetukset ovat onnistuneen läpiviennin edellytys. Kun pelaajat, tuomarit ja yleisö on saatava oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan, on tarvittu Hyundain jälleenmyyjien apua. He ovat lainanneet esittelyautokalustoaan ja omaa apuaan turnaustapahtumiin.

Hyundai Laatupelaaja

Hyundai haluaa korostaa reilun pelin henkeä ja kannustaa rehtiin yhteistoimintaan. Vuonna 2015 esiteltiin Hyundai Laatupelaaja -kortit. Ne on tarkoitettu erotuomareille jaettavaksi Hyundai-turnauksissa jokaisen pelaavan joukkueen sille pelaajalle, joka on osoittanut erityistä huomaavaisuutta, reiluutta, yhteistyökykyä sekä kannustanut ja auttanut kanssapelaajia. Joustavalla asenteella ja reilun pelin hengellä pärjää liikenteessäkin.

Hyundain toiminta suurilla areenoilla

Hyundai Motor Finlandin ja Suomen Palloliiton yhteistyö on jatkunut jo vuodesta 2010 alkaen. Hyundai Motor Company tekee yhteistyötä kansainvälisen jalkapalloliiton FIFAn sekä eurooppalaisen UEFAn kanssa.

Hyundai on ollut näkyvästi mukana kansainvälisessä jalkapalloilussa jo vuodesta 1999 lähtien, ja Hyundain ja kansainvälisen jalkapalloliiton yhteistyösopimus jatkuu aina vuoteen 2022 asti.


   
Lisää uutisia
Pojat B
Kategoriat