HyPS P03 leirillä Tallinnassa
17.4.2017 20:18 Uutiset / Pojat B

HyPS P03 pelasi Tallinnan-leirillä tasaisen ystävyysottelun virolaisen FC Floran kanssa.

HyPSin vuonna 2003 syntyneiden poikien joukkue valmistautui pääsiäisen jälkeen alkavaan sarjakauteen viettämällä pääsiäisviikonloppuna kolme päivää Tallinnassa Männiku-stadionilla.

Jalkapalloharrastuksesta pitää jäädä muitakin muistoja kuin harjoitukset Villa Parkilla, joten HyPS P03 järjesti Virossa perjantaista sunnuntaihin kestäneen pääsiäisleirin. Leirimatkan toteutti tamperelainen Saarikoski Travels.

Laivamatkat tehtiin Tallink Siljan uudella Megastarilla, joka taittaa Helsingin ja Tallinnan välin kahdessa tunnissa. Länsisataman uusi terminaali tukee hyvin laivan liikennöintiä, mutta Tallinnan päässä olosuhteet kaipaavat kohentamista.

Matka hintaan sisältyi menomatkalla laivalla tukeva aamiainen, bussikuljetukset Tallinnassa satamasta hotellille ja takaisin, majoittuminen Hotel Dzingelissä kahden ja kolmen hengen huoneissa, aamiainen hotellilla päivittäin, lounas hotellilla lauantaina, päivällinen hotellilla perjantaina ja lauantaina, lounas laivan seisovasta pöydästä paluumatkalla sekä harjoitus- ja pelivuorot.

HyPS P03 piti perjantaina kaksi 1,5 tunnin harjoitusta Männiku-stadionin keinonurmella. Lauantaina ohjelmassa oli harjoitus aamupäivällä ja harjoitusottelu illansuussa. Sunnuntaina ennen kotimatkaa joukkue pelasi toisen harjoitusottelun.

Kaikki harjoitukset ja ystävyysottelut järjestettiin noin vartin kävelymatkan päässä hotellilta olevalla Männiku-stadionilla. Stadionilla on noin vuoden ikäinen rakennus, jossa on muun muassa hyvät sosiaalitilat sekä 20 kahden hengen huonetta. 40 vuodepaikkaa mahdollistaa leirin järjestämisen stadionilla ilman ylimääräisiä kulkemisia.

Männiku-stadion on FC Nõmme Unitedin koristadion ja virolaisen jalkapallolegenda Mart Poomin jalkapallokoulun pitopaikka.

HyPSin vastustajat olivat Viron kakkostasolla pelaavia joukkueita, eivät vastustajat olleet ainakaan liian helppoja. HyPSin 20 hengen pelaajaryhmässä oli sekä Kakkosessa että 8 vs. 8 -sarjassa pelaavia poikia, ja kaikki pelaajat saivat myös peliaikaa.

Lauantain vastustaja Keila JK oli HyPSille aavistuksen liian kova ryhmä, pelaahan HyPS Suomessa ehkä neljänneksi korkeimmalla saratasolla – tämä asia kannattaa huomioida, kun sovitaan ystävyysotteluille vastustajia. Keila JK:n isot kaverit voittivat ottelu 14–4.

Sunnuntaina FC Flora ja HyPS pelasivat tasaisen ottelun, joka päättyi virolaisjoukkueen 3–1-voittoon. Matkatoimisto järjesti molemmissa otteluvastustajat ja niille tuomarit.


   
Lisää uutisia
Pojat B
Kategoriat