Tervetuloa P10-joukkueen sivulle!
27.12.2018 14:19 Uutiset / Pojat 10

HyPS P10 joukkueen toiminta kaudella 2020

HyPS vuonna 2010 syntyneiden poikien joukkueessa on kaikille halukkaille ja innokkaille pelaajille mahdollisuus harjoitella jalkapalloa ympärivuotisesti. Uudet pelaajat ovat aina tervetulleita mukaan toimintaan.

Toiminnassamme keskitytään jalkapallotaitojen kehittämiseen ilon ja hyvän yhteishengen kautta. Joukkueessamme on mukava meininki ja jokaisen yksilölliset taidot otetaan huomioon. Tavoitteena on, että kaikista pelaajista tulee huipputyyppejä ja he viihtyvät joukkueessa sekä saavat hienoja kokemuksia jalkapallon parissa.

Harjoittelemme vuoden ajasta riippuen 2-3 krt/viikossa. Turnauksissa käymme kerran kuukaudessa ja lisäksi pelaamme harkkamatseja lähialueen joukkueita vastaan. Treeneissä pelaajat jaetaan pienempiin ryhmiin taitotason, innostuksen ja harrastuneisuuden mukaan, jotta jokaiselle saadaan mielekkäät treenit ja sopivaa kannustusta kehittymiseen. Joukkueen kalenteristamme näet tulevat ottelut, treenit ja tapahtumat.

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Timo Lehtihalmes. Valmentajina toimivat Markus Elonen, Heikki Harju, Jarno Kivistö, Miika Krokberg, Markku Mikkola, Pekka Pellinen, Kati Ramsay ja Mika Uusitalo. Joukkueenjohtajina ovat Outi Pellinen ja Tiina Autero.

Ota yhteyttä Tiina Auteroon mikäli haluat kuulla lisää toiminnasta tai poikasi haluaisi tulla kokeilemaan seuraaviin treeneihin.
   
Lisää uutisia
Pojat 10
«  Syyskuu   »
Kategoriat