Heinäkuun tapahtumia
22.7.2020 18:47 Uutiset / Pojat 09

Heinäkuussa on pelattu ja kuvattu.

Kuva: Antti Pirinen

Heinäkuun sunnuntait ovat olleet tapahtumarikkaita. Joka sunnuntai on pelattu yhden tai kahden oman peliryhmän kanssa minareita, joissa vastaan ovat tulleet lähitienoon seurojen sekä oman seuran lähimpien ikäluokkien joukkueet.


Kuva: Antti Pirinen

Tapahtumat ovat tuoneet pelaajia, vanhempia sekä toimihenkilöitä taas tutummiksi kevään karanteeniolojen jälkeen ja hyvä tunnelma on tuntunut kahvioon asti.
Jari on taas kuvannut pelejä minkä on ehtinyt ja Antti Pirinen on hyvässä yhteistyössä luovuttanut aikaansa sekä kuvattua mteriaaliaan joukkueen kanavan käyttöön, iso kiitos siitä! Kanava kannattaa laittaa tilaukseen, samalla kanavalla julkaistaan myös jonkin verran tyttöjen pelejä, kuten nimestä voi päätellä HyPS P09 & T05-07


Kuva: Antti Pirinen

Sunnuntaina 26.7. pelataan viimeinen heinäminari ja siitä seuraavana viikonloppuna onkin ohjelmassa kauden päätapahtuma eloturnaus, joka kerää jälleen mukavan määrän joukkueita Hyvinkäälle.
Tänä vuonna Eloturnauksessa pelaa 2006-2013 syntyneet pojat kesäturnauksen peruunnuttua kesäkuussa, aika näyttää miten turnaus tulevaisuudessa toteutetaan.


Kuva: Antti Pirinen


   
Lisää uutisia
Pojat 09
Kategoriat