Vuoden 2020 pelipassit
6.12.2019 17:58 Toiminta / Pojat 09

Alkavalla kaudella / ensi kesänä tulemme osallistumaan kaikkien peliryhmien voimin Palloliiton piirisarjatoimintaan. Näin ollen meidän kaikilla pelaajillamme on oltava ”Lasten pelipassi” vahvuinen lisenssi ja siihen lisäksi joko oma tai palloliiton kautta hankittavissa oleva vakuutus.

https://www.palloliitto.fi/jalkapalloperhe/palvelu...

Eli pojilla on oltava ”Lasten pelipassi 2009 syntyneet ja nuoremmat V22”, pelipassin hinta on 25 € ja AON vakuutusturva 4 €.

Suosittelemme ottamaan vakuutuksen lisenssin yhteydessä, tällöin ei tule epäselvyyttä vakuutuksen kelpaavuudesta palloilun yhteydessä.

Jos teillä kuitenkin on vakuutus, joka kattaa myös jalkapalloilussa sattuvat vahingot, tarvitsemme siitä kirjallisen todisteen = tiedot vakuutuksesta / kuva / skannaus tarvittavista tiedoista.

Aikaisempina vuosina käytetyt ”Korttelipassit” on ostettu seuran toimesta ja sisältyneet joukkuemaksuihin, mutta näitä pelipasseja ei onnistu hoitaa niin, vaan ne on aina hankittava itsenäisesti.

Vuoden 2020 pelipassin voi hankkia jo nyt joulukuussa ja se on voimassa ensi kalenterivuoden loppuun asti. Pelaaja ei voi pelata ilman voimassaolevaa pelipassia ja vakuutusta.

Lue lisää pelipasseista ja vakuutuksista: https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/kaude...

Ohjeet pelipassin uusimiseen: https://www.palloliitto.fi/nain-uusit-pelipassin

Ne pojat, joilla ei ole itsellään tiedossa palloliiton "pallo-ID" -numeroa (punaisen ja valkoisen ryhmän pelurit), saavat sen tietoonsa Jarilta, mieluiten sähköpostitse.

Jos aiheesta jotain kysyttävää tai epäselvyyttä, niin olkaa yhteydessä, autamme kykyjemme mukaisesti.


   
Lisää uutisia
Pojat 09
«  Toukokuu   »
Kategoriat