Kausi on avattu!
3.11.2019 13:18 Uutiset / Pojat 09

Päivän teemat haltuun!

Kauden avaus

Valkoinen joukkueemme aloitti kauden urakkansa lauantaina JäPS talviturnauksessa. Edessä oli kolme alkusarjan peliä ja sijoitusottelu.

Ensimmäiseen peliin valmistautuessa oli pojilla perhosia vatsassa, kuten myös valmentajalla. Mukana oli kaksi uutta joukkueessa aloittanutta poikaa, joille pelit olivat ensimmäiset joukkueessamme. Pelimuoto oli 8v8 ja pelipaikkojen arvonta alkoi maalivahdeista. Nopeasti löytyikin kaksi maalivahtia, jotka vuorottelivat. Jännitys kuitenkin laukesi, kun pelinohjaaja vihelsi pilliin ensimmäisen pelin alkavaksi.

Väänsimme Gnistania vastaan hyvän ottelun ollen välillä johdossakin, mutta Gnistan vei pelin loppu minuuttien maaleilla 2-4. Toiseen peliin lähdettäessä suurin jännitys oli muuttunut iloiseksi ja välillä jopa vähän liiankin villiksi omatoimiseksi warm upiksi. Se kuitenkin kannatti sillä tiukan väännön jälkeen voitimme Kelan 2-1 heidän tiukasta puolustuksesta ja loistavasta maalivahdeista huolimatta.

Kolmatta peliä ennen olikin reilu tauko, jolloin vanhemmat käyttivät pelaajat tankkauksessa ja huoltamassa pelikamoja. Seuraavaksi vastaan asettui hieman tuntemattomampi joukkue Heinolasta, Union Plaani. He olivatkin meille liian kova pala purtavaksi, -tällä kertaa. Ottelu päättyi 0-5 UP:n hyväksi. Näin ollen pelasimme sijoista 5-6.

Vastaan tulikin naapurikunnan JoKi Jokelasta. Pääsimme punanutuista nopeasti 1-0 johtoon, mutta JoKi paransi omaa peliään mitä pidemmälle peli eteni. Ottelu päättyi 1-3 JoKin hyväksi.

Kaiken kaikkiaan pojat pelasivat hienosti ja valmentajan silmään oli hienointa se, että pelaajat toteuttivat annettua teemaa ja uskalsivat haastaa itsensä, eikä pelänneet tehdä virheitä.

Pelasimme hienon turnauksen ja tästä on hyvä jatkaa timantin hiontaa.


   
Lisää uutisia
Pojat 09
Kategoriat