HyPS ja PKKU yhteistyöhön!
9.10.2019 14:35 Uutiset / Pääsivusto

HyPS ja PKKU yhteistyöhön.

HyPS ja PKKU yhteistyöhön

HyPS ja PKKU ovat solmineet koulutus- ja pelaajakehitysyhteistyön. Yhteistyön myötä HyPS liittyy PKKU:n koulutusyhteisöön jonka tarkoituksena on parantaa meidän valmennuskoulutuksen laatua. Yhteistyön tavoite on, että pystymme takaamaan jokaiselle pelaajalle koulutetun valmentajan sekä luomaan myös valmentajille koulutusputken.

” Valmentajakoulutus on yksi tärkeimmistä asioista seurassamme nyt ja tulevaisuudessa. PKKU:n toiminta on ollut jo pitkään hyvällä tasolla ja tämä oli yksi tärkeimmistä syistä minkä vuoksi yhteistyötä ruvettiin rakentamaan. Tavoitteenamme on, että jokaisella pelaajalla seurassamme on koulutettu valmentaja” sanoo Hyvinkään Palloseuran valmennuspäällikkö Timo Lehtihalmes.

Pelaajakehitysyhteistyön myötä saamme rakennettua laadukkaan ja uskottavan pelaajaputken PKKU:n yhteistyöseurojen kautta aina veikkausliigaan asti. Yhteistyö on erittäin tärkeä askel meille ja tuo hyviä mahdollisuuksia parantaa meidän pelaajakehitystä.

” PKKU:n toiminta on hyvällä tasolla ja arvomaailmamme kohtasivat keskusteluja käydessä. Haluamme yhteistyön seuran kanssa joka haluaa kehittää pelaajia eteenpäin ja jonka kanssa pystymme hyvässä yhteistyössä rakentamaan jokaisen pelaajan kohdalla järkevän suunnitelman” Timo Lehtihalmes jatkaa.

Pallokerho Keski-Uusimaa on perustettu vuonna 2005. Seura toimii Keski-Uudenmaan alueen kilpajalkapalloon keskittyvänä seurana. Seura perustettiin aikanaan Keravan Pallo -75:n, Tuusulan Palloseuran ja Järvenpään Palloseuran yhteisenä hankkeena. Sittemmin PKKU:n kasvattajaseuroina ovat jatkaneet TuPS ja KP-75.   
Lisää uutisia
Tytöt 06/07
«  Tammikuu   »
Kategoriat