Hienoa pelin rakentelua NJS-minareissa 8.-9.12.2018
27.12.2018 13:49 Uutiset / Pojat 10

NJS-Minarit -turnaus 8.-9.12.2018

Joulukuun viikonloppuna HyPS P10 joukkue pelasi hienoa peliä NJS-Minarit -turnauksessa Klaukkalassa viiden joukkueen voimin.

Lauantaina violetti joukkue otti kolme maukasta voittoa. Pelit päättyivät selvin lukemin eduksemme. Kentällä oli koko ajan tekemisen ja yrittämisen meininki eikä tuumaakaan annettu periksi. Jokainen peluri tuntui vetävän 110 lasissa. Paljon hienoja onnistumisia, pelin rakentelua ja syöttöjä, tietenkään maaleja unohtamatta.

Kilpasarjassa myöskin lauantaina pelanneen sinisen joukkueen pelit tarjosivat tapahtumia molempiin päihin, mutta ensimmäisessä pelissä vastustaja oli melko selkeästi kuitenkin edellä. Toisessa pelissä vastustaja ei pysynyt kyydissä mukana ja voitto tuli. Kolmannessa harjoiteltiin puolustuspäässä pelaamista. Päivän tavoitteina olleet keskittyminen, hauskanpito ja syöttäminen toteutuivat osittain hyvinkin.

Sunnuntaina haaste/harrastesarjassa pelasivat punainen, keltainen ja valkoinen joukkue. Pelaajia lainailtiin puolin toisin ja moni pääsi pelaamaan tosi paljon.

Punaisen pelit olivat todella iloisia ja yritteliäitä, joissa tuli paljon onnistuneita suorituksia. Mehdi ja Lauri tarjoilivat kohokohtia peleihin taitavilla maaleilla ja riistoina. Jalat kävi ja vauhtia riitti - suunta on hyvä!

Keltaiset ottivat hienoilla maaleilla 5-3 voiton NJS:ää vastaan ensimmäisessä pelissä. Maalipaikkoja oli enemmänkin, joten mahdollisuudet olivat isompaankin maalieroon.Toisessa pelissä FC Loppia vastaan tuli 4-1 häviö, mutta maalipotkujen tarkkuudella tästäkin olisi selvitty paremmilla lukemilla. Peli oli hyvää, syöttelyä löytyi ja keskittyminen parani loppua kohden.

Valkoisella joukkueella oli hyvää tekemistä. Pojat taistelivat ja auttoivat toisiaan sekä hyökkäys- että puolustuspäässä. Kaikki neuvot ja opit kuunneltiin ja toimittiin niiden mukaan. Erityishuomio annettakoon Eerolle, joka onnistui tekemään kaksi hienoa maalia hyökkäyksen mukana. Valmentaja Toni nostaa hattua ja kiittää kaikista varapelaajista.

Seuraava NJS-minarit -turnaus pelataan Klaukkalassa 19.-20.1.2019. Tsemppiä ja onnistumisia jokaiselle!


   
Lisää uutisia
Pojat 10
«  Lokakuu   »
Kategoriat