Historia

HyPS-Concariklubi perustettiin 28.10.1995.

HyPS-Concariklubi Ry:n perustamisen jälkeen otettu ryhmäkuva Jussinmäen juurella. Kuvassa 30 perustajajäsentä. Kuvan oton jälkeen matka suuntautui Helsinkiin Suomen Cupin loppuotteluun FC Jazz-MyPa (0-1).

HyPS-Concariklubi aloitti toimintansa rekisteröimättömänä, Hyvinkään Palloseuran ja sen jäsenistön toimintaan läheisesti liittyvä yhteenliittymä.Concariklubin tarkoituksena on vaalia HyPSin perinteitä ja ylläpitää jäsenistön yhteyksiä seuraan ja jalkapalloiluun yleensä. Tässä tarkoituksessa HyPS-Concariklubi järjestää jäsenistölleen yhteisiä tapaamisia ja koti- ja ulkomaille suuntautuvia jalkapallomatkoja

Concariklubi voi mahdollisuuksiensa mukaan avustaa Hyvinkään Palloseuran toimintaa toiminnallisesti ja taloudellisesti.

Neljän toimintavuoden jälkeen HyPS-Concariklubi rekisteröityi yhdistykseksi 26.10.1999.

Vasemmassa laidassa olevien linkkien alta löydät tietoa HyPS-Concariklubin perustamisesta, toimihenkilöistä, merkkipäivälahjoista, hallituksesta ja toiminta-alueista.

PERUSTAMISKOKOUS LAUANTAINA 28.10.1995 RAVINTOLA HARLEKIINI

HyPS-Concarien perustamiskokouksessa puheeenjohtajana toimi Keijo Pehu ja avustavina sihteereinä Mauri Keinänen ja Jorma Helikari.


Kuvassa perustamiskokouksessa valittu HyPS-Concarien johtoryhmä. Takana Juha Kuittinen(vas.), Mauri Keinänen ja Jorma Helikari. Edessä vas. Taisto Kivelä vierellään puheenjohtaja Keijo Pehu.


PERUSTAMISKOKOUS LAUANTAINA 28.10.1995 RAVINTOLA HARLEKIINI
OHJELMA:
11:00 Perustava kokous, paikalla 30 "HyPSiläistä", avaus Eino"Epe"Jokinen
11:30 "Ylärima drinkki" perustamisen kunniaksi
11:40 Yhteinen lounas kera "kyytipoikien" perustamisen kunniaksi
12:30 Lähtö Helsinkiin Suomen Cupin loppuotteluun (FC Jazz-MyPa 0-1)

Perustamiskokouksen puheenjohtaja : Keijo Pehu
Perustamiskokouksen I-sihteeri: Mauri Keinänen
Perustamiskokouksen II-sihteeri: Jorma Helikari
Perustamiskokouksen kokoonkutsujat: Mauri Keinänen, Jorma Helikari, Eino Jokinen

Perustamiskokouksen valinnat

Johtoryhmä 1996
Joukkueenjohtaja Keijo Pehu (puh.joht.)
Huoltaja Mauri Keinänen (siht/talous)
Sentteri Jorma Helikari
Toppari Taisto Kivelä
Pakki Juha Kuittinen
-hyväksyttiin Mauri Keinäsen laatima toimintaohjeistus (vapaamuotoiset säännöt)
-hyväksyttiin toimintasuunnitelma 1995-1996:
-la 3.12.1995 HyPS-pikkujoulu Rantasipissä
-la-su 20.-21.4.1996 Pelimatka HyPS-edustusjoukkueen kanssa Pärnuun
-syyskuun 1996 MM-karsintaottelu Helsinkiin
-la 26.10.1996 HyPS-Concariklubin vuosikokous Ravintola Harlekiini
-hyväksyttiin jäsemaksu 100,00 mk

Perustajajäsenet 28.10.1995

Mauri Keinänen, Jorma Helikari, Eino Jokinen, Keijo Pehu, Rauno Lindroos, Jorma Erähirvi, Kari Orrainen, Taisto Kivelä, Juha Ylönen, Keijo Suomalainen, Arto Kaartinen, Seppo Sillanpää, Olavi Jormalainen, Matti Honkakangas, Veli Pallonen, Ilkka Lumijärvi, Timo Harju, Reima Huotari, Ensio Toivonen, Jaakko Mäkinen, Pertti Sipiläinen, Matti Aranko, Reino Laiho, Heikki Laiho, Tuomo Koskinen, Hannu Kokkinen, Harri Ruuttu, Seppo Myllynen, Juha Kuittinen ja Hannu Salmi. Paikalla siis 30 perustajaa.

Muuta

Perustamiskokouksessa jäsenmaksuksi päätettiin 100,00 mk. Veli Pallonen maksoi heti
käteisellä Mauri Keinäselle jäsenmaksunsa. Hän avasi yhdistykselle pankkitilin Meritaan (102930-308493). Veli Pallosen jäsenmaksu suoritus oli ensimmäinen HyPS-Concariklubin tilitapahtuma.

TOIMINTAOHJEISTUS

1 § Yhteenliittymän nimi on HyPS-Concariklubi

2 § HyPS-Concariklubi on rekisteröimätön, Hyvinkään Palloseura Ry:n ja sen jäsenistön toimintaan läheisesti liittyvä yhteenliittymä. Sen tarkoitus on vaalia Hyvinkään Palloseura Ry:n perinteitä ja ylläpitää jäsenistön yhteyksiä seuraan ja jalkapalloiluun yleensä. Tässä tarkoituksessa HyPS-Concariklubi järjestää jäsenistölleen yhteisiä tapaamisia, koti-ja ulkomaille suuntautuvia jalkapallomatkoja, sekä voi mahdollisuuksiensa mukaan avustaa Hyvinkään Palloseura Ry:n toimintaa toiminnallisesti ja taloudellisesti.

3 § HyPS-Concariklubin jäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö, joka on toiminut Hyvinkään Palloseura Ry:n piirissä ja joka hyväksyy ja tuntee omakseen kohdan 2 toiminta-ja tarkoitusperiaatteet. Jäseneksi hyväksytään henkilö, joka tulee mukaan toimintaan ja ilmoittautuu jäsenrekisteriin. Jäsenet suorittavat vuosittain yleisen kokouksen määräämän jäsenmaksun. Jäsenyys lakkaa, jos jäsen eroaa, tai jättää maksamatta jäsenmaksun kahtena peräkkäisenä vuotena.

4 § HyPS-Concariklubin asioita hoitaa joukkue, jonka muodostavat joukkueenjohtaja, huoltaja, sentteri, toppari ja pakki, eli yhteensä 5 jäsentä. Joukkueenjohtajan valitsee yleinen kokous kahdeksi vuodeksi kerrallaan, ja muut joukkueen jäsenet valitaan vuosittain.

5 § Yleisen kokouksen antamia ohjeita noudattaen, HyPS-Concariklubin joukkueen tulee;
5.1 -kutsua koolle yleinen kokous aina Suomen Cupin loppuottelupäivänä, valmistaa sille esitettävät asiat ja panna sen päätökset täytäntöön
5.2 -pitää jäsenluetteloa
5.3 -hoitaa HyPS-Concariklubin omaisuutta, pitää tuloista ja menoista kirjanpitoa sekä tarkistuttaa se yleisellä kokouksella vuosittain
5.4 -suunnitella ja laatia yleiselle kokoukselle seuraavan vuoden toimintasuunnitelma

6 § HyPS-Concariklubin toiminnan päättyessä sen varat luovutetaan Hyvinkään Palloseura ry:lle.

Hyvinkäällä 28 päivänä lokakuuta 1995, Ravintola Iloinen Harlekiini

Joukkueen jäsenten allekirjoitukset kaikkien perustajäsenten puolesta:
-Joukkueenjohtaja : Keijo Pehu
-Huoltaja : Mauri Keinänen
-Sentteri : Jorma Helikari
-Toppari : Taisto Kivelä
-Pakki : Juha Kuittinen

( Toimintaohjeistus = Vapaamuotoiset säännöt, laatinut HyPS-Concariklubille Mauri Keinänen )

HyPS-CONCARIKLUBI REKISTERÖITYY

- HyPS-Concariklubi ry:n vuosikokouksessa päätös rekisteröitymisestä la 9.10.1999
- Perusilmoitus yhdistysrekisteriin ja yhdistyksen perustamiskirja allekirjoitettu 26.10.1999
- Yhdistyksen perustamiskirjan allekirjoittivat: Pentti Silvennoinen, Ensio Toivonen, Raimo Talikka, Juhani Nikkilä ja Mauri Keinänen.
- Jäsenanomus Suomen Palloliiton Uudenmaan piiriin ja ilmoitus Hyvinkään Palloseuralle sekä Hyvinkään Kaupungille seuran perustamisesta 26.10.1999
- Perusilmoitus hyväksytty ja allekirjoitettu Patentti-ja Rekisterihallituksessa 22.2.2000.
- Rekisterinumero 178564

HyPS-Concariklubin tähdenvälejä:

HyPS-Concarifutaajat-45-v Old Boys

Syksyllä 1999 HyPS-Concariklubin rekisteröitymisen yhteydessä seura sopi HyPS:n kanssa, että concarit aloittaa sarjamuotoisen kilpailutoiminnan kaudella 2000. Kun vielä "legendaarisen" HyPS-kolmosen pelaajat olivat samaa mieltä, saattoi HyPS-Concarihallitus tehdä päätöksen joukkueen perustamisesta ja kilpailutoiminnan aloittamisesta kokouksessaan 26.10.1999.

HyPS-Concarifutaajat-40-v Old Boys

Kesän 2003 aikana heräsi eri tahoilla ajatus, että HyPS-Concariklubin piirissä voisi toimia myös 40-vuotisten joukkue. Tunnustelujen ja epävirallisten palaverien jälkeen, pidettiin joukkueen perustava kokous OP:n kerhohuoneella 29.10.2003. Asiaa päättävässä kokouksessa mukana olivat: Juhani Nikkilä, Jorma Helikari ja Mauri Keinänen concarihallituksesta. Pelaajia edustivat Jari Lärka, Markku Lempinen, Keijo Rämö, Pertti Jantunen, Seppo Keisu, Jari Gärdström, Jorma Kurri, Olli Rautiainen, Heikki Laiho, Heikki Kettunen, Jari Kettunen ja Risto Rissanen.

HyPS-Concarifutaajat-35-v Old Boys

Syksyllä 2004 päätettiin perustaa myös joukkue KKI 35-sarjaan. Talven 2005 aikana olemme keränneet joukkueeseen pelaajia. Jos olet kiinnostunut liittymään seuraamme niin ota yhteyttä petri.kurki@sabriscan.fi , 040-543 3043

HyPS-Concarileidit

HyPS:n naisjoukkue pelasi naisten SM-sarjassa 1970 luvun loppupuolella ja lähes koko 1980 luvun.
Sittemmin nämä HyPS-Mimmit ovat kokoontuneet useana viime vuotena "muistelo otteluun". Jotta tällä toiminnalla olisi jatkuvuutta, heräsi ajatus, että heidän tulisi organisoitua.

Innostusta asiaan heräsi myös entisissä HyPS:n naispuolisissa toimijoissa. HyPS-Concariklubi sopi tässä asiassa yhteiseksi nimittäjäksi.

OP:n kerhohuoneelle kokoontui 27.11.2003 seuraavat HyPS-Concarileidit päättämään toiminnan aloittamisesta: Minna Vahvelainen, Soile Kalmari, Päivi Palmumäki, Marita Kaartinen, Kirsi Haljoki, Kirsi Paranko, Mari Paatelma, Eija Ylikoski ja Pirjo Joutsalo.

HyPS-Concarihallituksesta paikalla olivat Juhani Nikkilä, Jorma Helikari, Raimo Talikka ja Mauri Keinänen. Samassa yhteydessä valittiin HyPS-Concarileidien johtoryhmä, joka sittemmin organisoitui seuraavasti:

Puheenjohtaja: Marita Kaartinen 2004-
Sihteeri: Päivi Palmumäki 2004-
Jäsen: Mari Paatelma 2004-
Jäsen: Kirsi Haljoki 2004-


   
Lisää uutisia
Concarit
«  Heinäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Kategoriat