Joni Nurmisesta Hyvinkään Palloseuran uusi juniorivalmennuspäällikkö

Joni Nurminen aloittaa Hyvinkään Palloseuran juniorivalmennuspäällikkönä 14.8.2023. Joni on seurassa monelle tuttu kasvo niin juniorivalmennus- kuin miesten edustusjoukkueenpelaaja puolelta. 30-vuotias perheellinen Joni näkee työnkuvansa mielenkiintoisena ”työmaana”.

”Odotan innolla, että pääsen mukaan remmiin! Toivon, että pystyn omalla panoksellani tuomaan hyviä asioita hyvinkääläiseen juniorijalkapalloon. Uskon ja vahvasti koen ilmapiirin olevan yleisellä tasolla hyvä. Toki itsellä varmasti sopeutumista helpottaa kun tuntee suurimman osan porukasta jo entuudestaan. Varmasti myös oma tausta jalkapallon parissa niin valmentajana kuin pelaajana helpottaa mukaan tulemista.” Joni kertoo fiiliksistään.

Urheilutoimenjohtaja Timo Lehtihalmes on mielissään kun Jonin kaltainen kovan asenteen ja vaatimustason tekijä saatiin mukaan HyPSiin.

”Olen todella tyytyväinen kun saimme Jonin meille töihin. Joni on profiililtaan juuri sellainen henkilö jonka halusimme saada meidän nuorimpaan vaiheeseen valmennuspäälliköksi. Joni on todella innostava ja osaava valmentaja joka tulee suurella sydämmellä tekemään töitä 5v5 vaiheen parissa ja varmasti pystyy omalla osaamisellaan tuomaan todella paljon lisää laatua päivittäiseen tekemiseen. Joni tuntee seuran hyvin ja on nähnyt läheltä työnkuvan mihin hän nyt astuu. Saappaat ovat isot koska pesti on todella tärkeä jatkuvuuden kannalta, mutta olen 100% varma, että olemme tehneet oikean valinnan.” Lehtihalmes linjaa.

Seuran Toiminnanjohtaja Jukka Räsänen toivottaa Jonin tervetulleeksi Hyvinkääläisen jalkapallon keskiöön. ”Juniorivalmennuspäällikön rekrytointiprosessissa luotin paljolti Tipin ammattitaitoon ehdokkaita valittaessa. Tipi tietää mitä pesti vaatii ja millainen henkilö on oikea sitä hoitamaan. Itse keskityin enemmän luonne- ja asennepuoleen sekä riskien analyyseihin. Olen täysin samaa mieltä Lehtihalmeksen kanssa että löysimme oikean henkilön juuri siihen positioon joka palvelee myös Jonia.” Kiva päästä tekemään hommia Jonin, Räsänen tiivistää.

Miten Joni arvioi, että työt lähtevät liikkeelle? ”On minulla mielessä jo muutamia itselle tärkeitä asioita mitä haluan lähteä ajamaan eteenpäin. Mutta näin alkuun haluan tuoda nuorekasta ja ennen kaikkea motivoitunutta näkemystä juniorijalkapalloon Hyvinkäällä. Tätä työnkuvaa itse kutsuisin unelmien täyttymykseksi ja kukapa ei haluaisi viettää työpäiviään jalkapallon parissa? Joni päättää.

U6-U9 valmennuspäällikön tehtävässä Joni vastaa nuorimpien ikäluokkien valmennuslinjan kehittämisestä ja jalkauttamisesta, päivittäisen toiminnan suunnittelusta sekä valmentajien tukemisesta ja kouluttamisesta. Lisäksi Joni on mukana matalankynnyksen toiminnoissa erikseen määrittelyllä suunnitelmalla.