Matalan kynnyksen futista ympäri vuoden!

Hyvinkään Palloseura järjestää kahdessa jaksossa matalankynnyksen harrastefutistoimintaa päiväkoti-, eskari- ja alakouluikäisille sekä aikuisille! Talvikaudelle ilmoittaudutaan syys-lokakuussa ja toiminta pyörii marraskuusta maaliskuulle. Kesäkauden Euroliigaan ja Perhefutikseen ilmoittaudutan maalis-huhtikuussa ja kesäkausi kestää toukokuulta syyskuulle.

Hyvinkään Palloseuran matalan kynnyksen futistoiminnot perustuvat vahvasti Perhefutiksen, Euroliigan sekä Nuorten ja Aikuisten Harrastefutisten varaan. Lisäksi seura tarjoaa tällä hetkellä myös 5-8-vuotiaille tytöille suunnattua UEFA Playmakers-toimintaa.

HyPS Perhefutis

HyPS Perhefutis on tarkoitettu 2-5-vuotiaille (2017-2019-syntyneille) lapsille yhdessä oman aikuisen kanssa.

Aikuinen voi olla vanhempi, isovanhempi tai muu tuttava/sukulainen. Keskeisenä teemana on lapsen ja aikuisen vuorovaikutuksen kehittäminen pelein ja leikein.

Kesäksi 2021 uudistunutta HyPS Perhefutista järjestetään talvikaudella lämpimässä sisähallissa Wanhalla Areenalla (Villatehdas Areena Villatehtaalla) ja kesällä Kankurin liikuntapuistossa Villa Parkin tekonurmella (Torikatu 20).

Talvikauden kevätjaksolla toimintaa järjstetään 9.1.-28.3 sunnuntaisin klo 9:00-10:00, jolle voi vielä jälki-ilmoittautua mukaan.

LUE LISÄÄ TOIMINNASTA JA ILMOITTAUDU MUKAAN

Euroliiga

Euroliiga on Hyvinkään Palloseura ikoninen päiväkoti- ja alakouluikäisten korttelifutis, joka talvesta 2021-2022 järjestetään myös talvisin Tali Euroliiga -nimellä.

Toiminnassa lapset harjoittelevat ja pelaavat oman ikäistensä lasten kanssa seuran kouluttamien ohjaajien johdolla. Kesällä lapset jaetaan oman koulualueensa joukkueisiin.

Kesän Euroliigaa on järjestetty vuodesta 1986 alkaen.

Kesän ilmoittautuminen alkaa helmi-maaliskuussa ja päättyy huhtikuussa. Toiminta käynnistyy suurella avajaisturnauksella toukokuun puolivälin tienoilla ja jatkuu aina syyskuun ensipäiviin saakka. Heinäkuussa tarjotaan mahdollisuus lomailuun.

Toiminta sisältää viikoittain yhden pelipäivän ja ikäluokasta riippuen yhden harjoituspäivän.

Otteluiden ja harjoitusten lisäksi osallistumismaksu sisältää Palloliiton pelipassi vakuutuksineen sekä legendaarisen Euroliiga-peliasun.

Talvi Euroliiga

Talvi Euroliiga on täysin uusi eskari- ja vanhimpien päiväkoti-ikäisten (2015-2017-syntynet) lasten matalan kynnyksen harrastetoiminto talvikaudelle marraskuusta maaliskuuhun.

Toimintaa järjestetään lämpimässä sisähallissa Wanhalla Areenalla (Villatehdas Areena Villatehtaalla).

Lapset jaetaan toiminnassa kahteen ikäluokkaan, 2016-2017-syntyneisiin ja 2015-16-syntyneisiin. 2016-syntyneet sijoitetaan lapsen vanhempien ilmoittautumislomakkeella valitsemaan ikäryhmään. Ryhmiä muokataan tarvittaessa vanhempien kanssa asiasta sopien.

Kevätkauden jakso Talvi Euroliiga sisältää 6 harjoitustapahtumaa ja 6 ottelutapahtumaa. Joka toinen viikko harjoitellaan ja joka toinen viikko pelataan. Kevätjakso jatkuu 27.3. saakka.

Mukaan voi vielä ilmoittautua!

LUE LISÄÄ TOIMINNASTA JA ILMOITTAUDU MUKAAN

Nuorten harrastefutis

Nuorten Harrastefutis on matalan kynnyksen futista 2008-2012-syntyneille. Toiminta on suunnattu jalkapallosta kiinnostuneille 2008-2012-syntyneille lapsille ja nuorille, jotka haluavat harrastaa jalkapalloa ilman sitoutumista korkeampiin kustannuksiin tai useaan harjoitukseen viikossa.

Harjoituksia järjestetään kerran viikossa vuoden ympäri, aina sunnuntaisin. Ilmoittautuminen talvikaudelle (marras-huhtikuu) on alkaa syyskuussa, mutta mukaan voi liittyä missä vaiheessa tahansa.

Talvikaudella 2021-2022 on käynnissä 2010-2012 poikien ja 2009-2011 tyttöjen ryhmä sunnuntaisin klo 13:00. Talvikaudella toiminta järjestetään lämpimässä sisähallissa Wanhalla Areenalla (Villatehdas Areena Villatehtaalla).

Kesäkauden ilmoittautuminen alkaa maaliskuussa ja toimintaa järjestetään toukokuusta syyskuulle.

Vanhempien junioreiden ryhmät käynnistetään välittömästi, kun ryhmiin on riittävästi ilmoittautumisia, joten mukaan kannattaa ilmoittautua, niin ilmoitamme ryhmien käynnistymisestä välittömästi, kun se on mahdollista.

LUE LISÄÄ TOIMINNASTA JA ILMOITTAUDU MUKAAN

Aikuisten harrastefutis

Aikuisten harrastefutis on matalan kynnyksen futista aikuisille. Toiminta on suunnattu jalkapalloa terveysliikuntana harrastavalle. Aiempi elikokemus ei ole välttämätöntä.

Aikuisten harrasteryhmässä pääset nauttimaan jalkapallosta ja liikkumaan iloisessa ja kannustavassa ilmapiirissä.

Et tarvitse aiempaa kokemusta jalkapallon pelaamisesta tai siitä voi olla jo vaikka vuosia. Jostain olemme kaikki aloittaneet ja tähän ryhmään pääsevät kaikki.

Tunnin aikana ensi lämmitellään huolellisesti ja sitten, ryhmää kuunnellen, treenataan ja pelataan.

Jatkuvasti suosiotaan kasvattavan aikuisten harrasteryhmän toimintaa järjestetään talvikaudella marraskuusta maaliskuun loppuun sunnuntaisin klo 14:00-15:00 Wanhalla Areenalla. Nyt koronarajoitusten aikana toiminta on siirretty Villa parkin ulkotekonurmelle sunnuntaisin klo 12:00-13:00.

Kesäkaudella toimintaa järjestetään sunnuntai-aamupäivisin Villa Parkin tekonurmella Kankurin liikuntapuistossa.

Jokainen osallistuja vastaa omasta vakuutusturvastaan.

LUE LISÄÄ TOIMINNASTA JA ILMOITTAUDU MUKAAN