Ilmoittaudu alkuvuoden harrasteryhmiin!

Hyvinkään Palloseura järjestää talven aikana matalankynnyksen harrastefutistoimintaa alle kouluikäisille sekä 2012- ja aiemmin syntyneille nuorille ja aikuisille! Ilmoittautuminen tammikuussa alkaville jaksoille on nyt käynnissä. Nuorten ja Aikuisten harrastaryhmiin voi ilmoittautua ja liittyä mukaan vaikka saman tien!

Ilmoittautuminen HyPS Perhefutiksen ja Talvi Euroliigan 9.1.2022 käynnistyville kevätjaksoille on nyt käynnissä. Nuorten ja Aikuisten harrastefutisryhmiin voi ilmoittautua ja liittyä milloin tahansa.

HyPS Perhefutis

HyPS Perhefutis on tarkoitettu 2017-2019 -syntyneille lapsille yhdessä oman aikuisen kanssa.

Aikuinen voi olla vanhempi, isovanhempi tai muu tuttava/sukulainen. Keskeisenä teemana on lapsen ja aikuisen vuorovaikutuksen kehittäminen pelein ja leikein.

Kesäksi uudistunut HyPS Perhefutista järjestetään lämpimässä sisähallissa Wanhalla Areenalla (Villatehdas Areena Villatehtaalla).

Toimintaa järjestetään kahdessa ryhmässä, sunnuntaisin klo 9:00 ja maanantaisin klo 16:00 ja toiminta jaottuu kahteen jaksoon.

Keväällä toimintaa järjstetään 9.1.-28.3.

LUE LISÄÄ TOIMINNASTA JA ILMOITTAUDU MUKAAN

Talvi Euroliiga

Talvi Euroliiga on täysin uusi eskari- ja vanhimpien päiväkoti-ikäisten (2015-2017-syntynet) lasten matalan kynnyksen harrastetoiminto talvikaudelle marraskuusta maaliskuuhun.

Toimintaa järjestetään sunnuntaisin klo 11:00-13:00 kahdessa ryhmässä; 2016-17-syntyneet klo 11:00-12:00 ja 2015-16-syntyneet klo 12:00-13:00.

Tapahtumat järjestetään lämpimässä sisähallissa Wanhalla Areenalla (Villatehdas Areena Villatehtaalla).

Lapset jaetaan toiminnassa kahteen ikäluokkaan, 2016-2017-syntyneisiin ja 2015-16-syntyneisiin. 2016-syntyneet sijoitetaan lapsen vanhempien ilmoittautumislomakkeella valitsemaan ikäryhmään. Ryhmiä muokataan tarvittaessa vanhempien kanssa asiasta sopien.

Kevätkauden jakso Talvi Euroliiga sisältää 6 harjoitustapahtumaa ja 6 ottelutapahtumaa. Joka toinen viikko harjoitellaan ja joka toinen viikko pelataan.

LUE LISÄÄ TOIMINNASTA JA ILMOITTAUDU MUKAAN

Nuorten harrastefutis

Nuorten Harrastefutis on matalan kynnyksen futista 2005-2012-syntyneille. Toiminta on suunnattu jalkapallosta kiinnostuneille 2005-2012-syntyneille nuorille, jotka haluavat harrastaa jalkapalloa ilman sitoutumista korkeisiin kustannuksiin tai useaan harjoitukseen viikossa.

Harjoituksia järjestetään kerran viikossa vuoden ympäri, aina sunnuntaisin. Ilmoittautuminen talvikaudelle (marras-huhtikuu) on käynnissä ja mukaan voi liittyä missä vaiheessa tahansa.

Toiminta käynnistyy 2010-2012 poikien ja 2009-2011 tyttöjen ryhmän kanssa sunnuntaina 27.11. ja jatkuu sunnuntaisin klo 13:00. Toiminta järjestetään lämpimässä sisähallissa Wanhalla Areenalla (Villatehdas Areena Villatehtaalla).

Vanhempien junioreiden ryhmät käynnistetään välittömästi, kun ryhmiin on riittävästi ilmoittautumisia, joten mukaan kannattaa ilmoittautua, niin ilmoitamme ryhmien käynnistymisestä välittömästi, kun se on mahdollista.

LUE LISÄÄ TOIMINNASTA JA ILMOITTAUDU MUKAAN

Aikuisten harrastefutis

Aikuisten harrastefutis on matalan kynnyksen futista aikuisille. Toiminta on suunnattu jalkapalloa terveysliikuntana harrastavalle. Aiempi elikokemus ei ole välttämätöntä.

Aikuisten harrasteryhmässä pääset nauttimaan jalkapallosta ja liikkumaan iloisessa ja kannustavassa ilmapiirissä.

Et tarvitse aiempaa kokemusta jalkapallon pelaamisesta tai siitä voi olla jo vaikka vuosia. Jostain olemme kaikki aloittaneet ja tähän ryhmään pääsevät kaikki.

Tunnin aikana ensi lämmitellään huolellisesti ja sitten, ryhmää kuunnellen, treenataan ja pelataan.

Jatkuvasti suosiotaan kasvattavan aikuisten harrasteryhmän toimintaa järjestetään marraskuusta maaliskuun loppuun sunnuntaisin klo 14:00-15:00 Wanhalla Areenalla.

Jokainen osallistuja vastaa omasta vakuutusturvastaan.

LUE LISÄÄ TOIMINNASTA JA ILMOITTAUDU MUKAAN