Hyvinkään Palloseuran nappulavastaava Jonna Kallio jättää tehtävänsä.

Nappulavastaava Jonna Kallio on päättänyt siirtyä sivuun Hyvinkään Palloseuran toiminnasta. Hyvinkään Palloseura kiittää Jonnaa panostuksesta seuran ja varsinkin lasten eteen tehdystä työstä ja toivottaa Jonnalle mitä parhainta jatkoa tuleviin haasteisiin. Jonna on vastannut seuran Grassroot- toiminnoista sekä lapsiurheiluvaiheen U6-U9 valmennuksesta. Jonnan viimeinen päivä HyPS vahvuudessa on 9.6.2023

Jonnan panostus päiväkoti- ja koulukiertueilla on yksi suurimmista syistä joiden kautta tänä päivänä harrastajamäärät HyPSissä ovat kasvussa.

”Haikein mielin tässä ollaan.. Jonna on upea ihminen ja pidetty työkaveri meidän porukassa. Harmittaa tietysti että näin tapahtui, mutta ymmärrän ja kunnioitan Jonnan päätöstä” kertoo toiminnanjohtaja Jukka Räsänen. ”Nyt seurassa on tietenkin henkilöstövajausta joka luonnollisesti tulee täyttää mahdollisimman pian, mutta emme lähde hätiköimään uuden rekryn suhteen vaan pohdimme tarkkaan sisäiset roolit, vastuut ja toiminnot. Sen mukaan aloitamme rekry-prosessin. Se mihin tehtävään lähdemme uutta voimaa hakemaan selvinnee lähiaikoina.” päättää Räsänen.

Kiitos Jonna!

9.6.2023 jälkeen Hyvinkään Palloseuran harrastustoiminnoista vastaa Jukka Räsänen. U6-U9 valmennuksesta vastaa Timo Lehtihalmes.