HyPSin urheilutoimenjohtajalle Timo Lehtihalmekselle puhaltaa uudet tuulet

Hyvinkään Palloseuran urheilutoimenjohtajalla Timo Lehtihalmeksella puhaltaa uudet tuulet. Tipin 8 vuotta kestänyt matka päättyy HyPSissä lokakuun lopussa.

Hyvinkään Palloseura kiittää Lehtihalmesta pitkästä panostuksesta ei pelkästään HyPSin, vaan koko Hyvinkääläisen jalkapalloilun eteen tehdystä työstä. Tipi on ollut vahvassa roolissa seuran uudelle nousulle jota on tehty pitkäjänteisesti usean vuoden ajan. Vuonna 2018 valmennuspäällikkönä aloittaessaan seuran valmennuksen kehittämiseen työmaata oli jokseenkin paljon. Se missä valmennuspuolen rakenteet seurassa nykyään on, on paljolti Tipin ansiota.

HyPSin toiminnanjohtaja Jukka Räsänen ei hyvästele, mutta haikein mielin toivottaa Lehtihalmekselle tsemppiä ja menestystä tulevaan. ” Sain ilmoituksen Tipin lähdöstä pari viikkoa sitten. En aluksi halunnut uskoa kuulemaani, mutta nopeasti asia oli käsitelty ja toivon Tipille mitä parhainta jatkoa tulevaan. Olen tuntenut Tipin jo vuosia ja nyt viimeisen vuoden saanut hänen kanssaan tehdä työtä Hyvinkään Palloseuran eteen. Olen saanut Tipiltä korvaamatonta oppia seuramaailman asioista. Moni varmasti miettii, että mitä HyPSissä tapahtuu kun porukka vaihtuu kovalla kädellä kuluneen kauden aikana. Tähänkään asiaan ei liity draamaa, sen voin puhtaalla omallatunnolla todeta. Mielestäni voimme olla ylpeitä että meillä Hyvinkään palloseurassa on ympäristö missä myös henkilöstö kehittyy ja täältä uskalletaan lähteä hakemaan uusia haasteita.

Se mitä tulevaisuuteen tulee ”Tottakai Tipin lähtö asettaa meille haasteita, mutta pohdimme tarkkaan henkilöstörakennetta, mihin ja millaiseen positioon lähdemme hakemaan uutta henkilöä.” Räsänen toteaa.

Timo Lehtihalmes kiittää Hyvinkään Palloseuraa luottamuksesta ja kaikista vuosista joita on Hyvinkäällä viettänyt ”Aloitin Hyvinkään Palloseurassa työskentelyn syksyllä 2015. Tähän päivään asti on tullut työskenneltyä lähes kaikissa rooleissa mitä seurassa on tarjolla ja voin sanoa, että päivääkään en vaihtaisi pois.

Olen saanut olla mukana rakentamassa Hyvinkääläistä jalkapalloa ja se oppi mitä olen saanut on korvaamatonta. Näiden vuosien varrella olen nähnyt useamman toiminnanjohtajan joka on pystynyt tuomaan itselleni uusia ajatuksia – Iso kiitos Petelle, Jannelle ja Jukalle siitä. Nykyisiä kollegoita pidän ystävinä ja olen todella kiitollinen siitä kaikesta tuesta ja avusta mitä olen näiden vuosien saatossa saanut – Iso kiitos Mika, Mikko ja Joni.

Hyvinkään Palloseurassa on iso määrä laadukkaita valmentajia niin palkkasuhteessa kuin myös vapaaehtoisina – Toiminta ei olisi ikinä pyörinyt ilman teidän jäätävän isoa panosta – Niin isoa kiitosta on vaikea antaa, mutta silti – ISO KIITOS kaikille kenen kanssa olen saanut työskennellä. Puhumattakaan kaikista joukkueenjohtajista ja huoltajista ketkä omalla panoksellaan ovat mahdollistaneet laadukkaan joukkuetoiminnan ja antaneet valmentajille työnrauhan keskittyä valmentamiseen – Tästä myös todella iso kiitos! Puhumattakaan vanhemmista, te vanhemmat olette lasten ja nuorten suurin tuki ja turva. Ilman teidän panostusta ei harrastajat pääse kentälle. Kuljetatte, kustannatte ja kannustatte. Iso arvostus minulta teille!

2018 jouluna kun aloitin valmennuspäällikön tehtävässä niin siitä on menty paljon eteenpäin. Valmennuslinja on saatu päivitettyä, järjestelmällinen valmentajien kouluttaminen ja kasvattaminen on laajentunut ja myös rakenteisiin on tehty paljon muutoksia. Kaikessa ei aina ole onnistuttu, mutta toisaalta virheistä on myös pyritty ottamaan oppia. Uskon, että seuran rakenteet on nyt paremmassa kunnossa laadukasta pelaajakehitystä varten kuin aikaisemmin ja myös seuran tarjonta pelaajille on kasvanut huomattavasti.

Näen, että nyt on Hyvinkään Palloseuralle hyvä hetki löytää lisää virtaa taustalle ja toisaalta itselleni hyvä hetki löytää uusia haasteita.

Iso kiitos kaikille ketkä tämän matkan varrella ollut vaikuttamassa Hyvinkääläiseen jalkapalloon ja jatkakaa laadukasta ja tärkeää työtä mitä jo teette!”

VOIMA.TAHTO.SYDÄN.

KIITOS TIPI!

Olemme yhdessä sopineet, että Lehtihalmeksen tulevaisuuden kuviosta tiedottaa tuleva työnantaja.