HyPS-viikko tuo hyvinkääläisen futiksen katukuvaan ja kentille – viikko huipentuu torijuhlaan 23.4. Willantorilla

Hyvinkään Palloseura viettää tänä vuonna 75-vuotijuhliaan. Juhlavuoden kohokohta on HyPS-viikko, jota vietetään 18.-24.4. Viikko sisältää juhlavastaanoton, avoimet ovet seuraan sekä huipentuu torijuhlaan lauantaina 23.4.

HyPS-viikko on Hyvinkään Palloseuran juhlavuoden kohokohta. Viikko sisältää laajan näyteikkunan seuran toimintaan kautta linjan.

Jo koko huhtikuun ajan on seurassa ollut käynnissä kokeilukuukausi, minkä aikana ikäkausijoukkueet ovat toivottaneet uudet kokeilijat tervetulleeksi maksuttomaan ja sitoumuksettomaan kahden viikon kokeilujaksoon. SuperPark Sveitsi on lisäksi palkinnut kokeilijat vapaalipulla aktiviteettipuistoonsa.

Lisäksi HyPS on käynnistänyt päiväkotikiertueen, mikä tarjoaa päiväkodin eskareille ja viskareille mahdollisuuden kokeilla sekä innostua futiksesta päiväkotipäivän aikana.

– Halusimme tuoda juhlavuotemme kunniaksi seuran toimintaa vahvasti katukuvaan ja ihmisten, erityisesti lasten, arkeen. Lisäksi HyPS-viikko nähtiin mahdollisuudeksi huomioida yhteisöämme ja kannustaa yleisesti liikkumaan, taustoittaa HyPS-viikon tarinaa seuran puheenjohtaja Jukka Virtanen.

HyPS-viikko on myös käännekohta seuran kesän toiminnoissa, kun Euroliigan ja Perhefutiksen ilmoittautuminen päättyy sunnuntain 24.4. Lisäksi vähävaraisten harrastamista tukeva Volkswagen-stipendin hakuaika päättyy sunnuntaina 24.4.

– Toivomme tietenkin, että saavutamme odotetun upeat osallistujamäärät Euroliigaan ja jatkuvasti kasvaneeseen perhefutikseen. Volkswagenin tuella pystymme kaiken lisäksi tukemaan osallistumisen kuluissa, vaikka täysimääräisesti, Virtanen jatkaa.

Keskiviikkona kutsuvierasvastaanotto, lauantaina koko perheen avoin ja maksuton toritapahtuma

HyPS-viikko pitää seuran perustoimintojen lisäksi sisällään merkkivuoden juhlallisuuksia sekä näkyvän torijuhlan mainoskampanjan.

Keskiviikkona 20.4. pidetään Hyvinkään kaupungintalolla 75-vuotisjuhlavastaanotto, jonne on kutsuttu menneiden vuosien seura-aktiiveita sekä muita kutsuvieraita mm. Palloliitosta, Hyvinkään kaupungilta sekä muista hyvinkääläisseuroista.

Keskiviikon tilaisuudessa julkaistaan myös seuran uusi strategia vuosille 2022-2026.

– Olemme tehneet strategiatyötä nyt reilun vuoden ajan ja se on nyt ollut valmis kuukauden päivät. HyPS-viikko on mitä mainioin paikka päästä vihdoin julkaisemaan se, puheenjohtaja Virtanen iloitsee.

HyPS-viikko huipentuu lauantaina 23.4. klo 10-14 Willantorilla järjestettävään toritapahtumaan, jossa on luvassa ohjelmaa koko perheelle. Paikalla ovat mm. Hyvinkään Palloseura, sekä kymmenkunta muuta hyvinkääläisseuraa toimintapisteineen, HyPS Concariklubin puffetti sekä Suomen kärkipään freestyle-futaajiin lukeutuva Alexander Wessberg useammalla esiintymisellään ja temppuklinikallaan.

– Toritapahtuma on koko perheen hyvänmielen tapahtuma, jossa mm. pääsee käytännön kokeilun myötä tutustumaan kesän harrastetarjontaan. Lisäksi luvassa on muuta mukavaa ohjelmaa ja ihmeteltävää.

HyPS-viikon tapahtumia

Kokeilukuukausi koko huhtikuun ajan – LISÄTIETOJA

Päiväkotitapahtumat päiväkodeissa

Juhlavastaanotto kaupungintalolla 20.4.

Strategia 2022-2026 julkistus kaupungintalolla 20.4.

Naisten kotiavaus: HyPS-EBK, Villa Park 22.4. klo 19:00

Torijuhla Willantorilla 23.4. klo 10-14

Miesten kotiavaus: HyPS-FC Loviisa, Villa Park 23.4. klo 15:45

Euroliigan ja Perhefutiksen ilmoittautuminen päättyy 24.4. – LISÄTIETOJA: Euroliiga & Perhefutis

Volkswagen-stipendin hakuaika päättyy 24.4. – LISÄTIETOJA