HyPS mukana Joulupuu-keräyksessä

Seuramme osallistuu Uudenmaan Osuuspankin Hyvinkäällä organisoimaan Joulupuu-keräykseen. OP Uusimaan ja HyPSin lisäksi käräyksessä ivat mukana useat hyvinkääläisyritykset

Joulupuu on jokavuotinen hyvän mielen tempaus, joka tuo joulumielen sekä lahjan antajalle ja saajalle perheineen.

Kampanjassa kerätään joululahjoja lapsille ja nuorille, jotka muutoin voisivat jäädä ilman Joulupukin tuomista.

Lahjat toimitetaan saajilleen Keusoten sosiaalitoimen kautta ilman välikäsiä tai -kuluja.

Keräyspiste Kankurin liikuntapuistossa

Seuramme keräyspiste sijaitsee Kankurin liikuntapuiston huoltorakennuksen aulassa, joka on auki aina Villa Parkin tekonurmikentän ollessa avoinna.

Keräykseen voi osallistua tuomalla uuden, käyttämättömän tai itsetehdyn laadukkaan lahjan paketoituna keräyspisteeseen tai tekemällä rahalahjoituksen sähköisesti osoitteessa ejoulupuu.fi.

Tuodessasi paketoidun lahjan keräyspisteelle, tulee pakettiin merkitä keräyspisteen joulupuusta löytyvällä lappusella lahjan saaja ja kirjata lappuseen lahjan sisältö.

Hyvinkään Palloseura kerää lahjat Kankurin keräyspisteeltä säännöllisesti ja toimittaa ne keräysajan päätteeksi sosiaalitoimelle edelleen lahjan saajille toimitettavaksi.

Keräysaikaa on 17.12. saakka.

Keräyspisteet:

  • OP Uusimaa (Hämeenkatu 3)
  • Hyvinkään Palloseura (Kankurin liikuntapuisto, Torikatu 20)
  • K-Market Ukko-Pekka

Yhdeksän hyvää 2021 – seitsemäs teko

Hyvinkään Palloseuralla tänä vuonna Yhdeksän hyvää -kampanja, minkä tavoitteena on tehdä kalenterivuoden aikana yhdeksän yhteiskuntavastuullista tekoa ja kampanjaa yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa. Kampanjoiden kohderyhminä voivat olla kaikki apua tarvitsevat, ainoana rajauksena on, että tekojen tulee olla konkreettisia ja kohdistua suoraan apua tai toimia tarvitseville.

– Viime vuosi oli varmasti monelle ihmiselle, yritykselle, yhdistykselle ja yhteisölle hankala ja apua tarvitsi varmasti moni, joka sellaiseen tilanteeseen ei ollut aiemmin joutunut. Lisäksi avun tarve on, valitettavasti, monelle ollut jo pitempään arkipäivää. Me saimme seurana paljon apua yhteisöltämme viime vuonna ja haluamme nyt pistää hyvän kiertämään, kertoo kampanjasta Hyvinkään Palloseuran toiminnanjohtaja Janne Bruun.

Joulupuu-keräys on seitsemäs teoistamme, joten joulukuun aikana on vielä luvassa kaksi kampanjatekoa.

Yhdeksän hyvää 2021 -kampanjaan voitte tutustua kampanjasivulta.