HyPS kasvatti sopimukseen HJK Naisten kanssa

Tytöstä polvi paranee… Hyvinkään Palloseuran kasvatti Lotta Lindström (s.2004) on allekirjoittanut 2-vuotisen pelaajasopimuksen Kansallisessa Liigassa viime kaudella toiseksi sijoittuneen HJK Naisten kanssa. Sopimus kattaa kaudet 2023 ja 2024.

HJK:n päävalmentaja Arttu Heinonen uskoo Lindströmin tuovan hyvää säpinää Klubin hyökkäyspäähän:

– Lotta tuo meille nopeutta sekä monipuolista pelaamista hyökkäämiseen viimeisellä kolmanneksella. Hän pystyy viimeistelemään molemmilla jaloilla, sekä tuo uhkaa linjan taakse hyvin ajoitetuilla liikkeillä. Lotta tulee olemaan erittäin hyvä lisä meidän joukkueeseen ensi kaudelle, Heinonen tuumaa.

Liigadebytantin otteita on Hyvinkäällä seurattu tiiviisti ja HyPSin urheilutoimenjohtaja Timo Lehtihalmes iloitseekin Lotan sopimuksesta ”Lotta on tehnyt pitkäjänteisesti töitä jalkapallon eteen ja hienoa, että pelaaja pääsee nyt ottamaan seuraavan stepin yhdessä suomen lippulaivoista. Lotan tuntien, tämä tuskin on uran viimeinen siirto vaan tähtäin on vielä korkeammalla”

Lotan ex-valmentaja isä Mikko Lindström on mielissään tyttärensä seuraavasta stepistä, varsinkin kun viimeinen vuosi meni ei-niin-suunnitellusti. ”Varmaan olisi voinut valita helpommankin ympäristön aloittaa Liiga-taival, mutta toisaalta Klubilta tuli paketti, jollaista ei välttämättä Suomi-futiksessa, etenkään naisten puolella, joka päivä tarjota. Ja kun treenaat ja pelaat parhaiden kanssa, niin silloin tiedät kehittyväsi. Ja pidemmällä tähtäimellä jos ajatellaan, niin Klubissa kun onnistut, niin ottajia varmasti löytyy myös Suomen rajojen ulkopuolelta, joka Lotallakin kuitenkin se pidemmän aikavälin tavoite. Ja pitää muistaa, että työnteko ei missään tapauksessa lopu tähän vaan pikemminkin päin vastoin. Edelleen Lotta tullaan näkemään Villa Parkilla harjoittelemassa omatoimisesti, sillä pitää muistaa, että se on avain onnistumiseen! ”

Mikko haluaa myös muistuttaa asiasta joka koskee kaikkia tavoitteellisesti harrastavia ”Ei urheilussa voi mitään odottaa tai olettaa, mutta kun tekee asioita systemaattisesti ja tavoitteellisesti, niin joskus se palkinto sitten tulee. Pitää vaan uskoa itseensä ja tekemiinsä valintoihin.

Hyvinkään Palloseura onnittelee Lottaa loistavasta mahdollisuudesta viedä futisuraa eteenpäin.