HyPS kasvatti ja Kansallisen liigan maalipörssin voittanut Lotta Lindström Helmareihin

Kansallisen liigan maalipörssin voittanut, Hyvinkään Palloseuran kasvatti Lotta Lindström valittiin Helmareihin!

Helmarit kohtaa Kroatian UEFA Nations League -ottelussa Helsingissä Bolt Arenalla perjantaina kello 18.45. Hyvinkääläisittäin ottelu on erittäin mielenkiintoinen! Nähdäänkö Hyvinkään futisylpeys Lotta kentällä? Mitä mieltä Lotta on itse kuluneesta kaudesta? Saimme Lotalta hetken aikaa vastata muutamaan kysymykseen kuluneesta kaudesta.

Miten kausi meni odotuksiin nähden itseltä ja joukkueelta?
Henkilökohtaisesti kausi meni reilusti yliodotusten onnistumisia tuli paljon. Joukkueen osalta kausi jätti tietysti parantamisen varaa siinä, että kauden alussa asetettiin mestaruus tavoitteeksi, niin liigassa kuin cupissa, mutta molemmat jäivät vielä saavuttamatta. Pitää kuitenkin olla joukkueen suorituksiin myös tyytyväinen, sillä meillä oli suhteellisen nuori joukkue ja moni pelaaja minun tavoin pelasi ensimmäistä liigakautta, joten mitään suuria odotuksia tai paineita ei joukkueen ulkopuolelta tullut.

Millä ajatuksilla kohti seuraavaa kautta?
Ensi kauden kuviot eivät ole vielä niin selvät, että sitä liikaa pystyisi alkaa miettimään, mutta oli joukkue mikä tahansa odotan tulevaa kautta innolla ja suurimpina tavoitteinani on pelata taas ehjä ja onnistunut kausi sekä tehdä paljon maaleja.

Mitä vinkkejä antaisi nuorille niin HyPSin kuin muillekin pelaajille tulevaisuutta varten, että voivat tavoitella paikkaa huipulla?
Pitää treenata paljon ja etenkin omalla ajalla. Täytyy myös pitää mielessä, että jokaisen uralle sattuu niitä heikompia hetkiä ja tärkeintä on se miten niistä jatkaa eteenpäin. Huipulle tähtääviltä vaaditaan myös paljon kurinalaisuutta sekä sinnikkyyttä, jota tullaan matkan aikana mittaamaan monesti. Ehkä kuitenkin tärkeimpänä haluaisin nostaa sen, että futiksesta pitää nauttia ja kentälle menemisen pitää olla kivaa eikä pakotettua.

Miltä tuntui ensimmäinen kutsu Helmareihin?
Suoraan sanottuna nyt tuntuu kyllä ihan hyvältä. En ehkä ihan ole edes ymmärtänyt mitä kaikkea kuluneen kauden aikana on tapahtunut ja se että kausi sai tällaisen päätöksen, niin pitäähän omista suorituksista olla iloinen. Helmareihin pääsy on ollut suurin unelmani niin pienestä asti kuin muistan, joten kyllä senkin puolesta saa olla itsestään ylpeä että tähän pisteeseen olen omalla urallani päässyt.

Helmareiden peli on katsottavissa Yle Areenasta klo 18.35 alkaen.
FIN – CRO | Jalkapallon Nations League | Yle Areena

Hyvinkään Palloseura toivottaa Helmareille menestystä matsiin ja Lotalle mitä suurimassa määrin tsemppiä uran tämän hetkiseen kohokohtaan! Laitahan Lotta verkot tötterölle!!

Kansallisen liigan maalipörssin voitto tuli HJK:n paidassa viilettäneelle Lotalle 17 maalilla. Toiseksi maalipörssissä sijoittunut KuPSin Aino Kröger tykitti 13 maalia.