HyPS ja Titan24 tukevat elämäntapamuutostasi

Titan24 -liikuntakeskus ja Hyvinkään Palloseura rohkaisevat elämäntapamuutokseen henkilöitä, jotka ovat luisuneet elämäntavoissaan sivuraiteille. Monipuolisen liikunnan lisäksi myös ravinto ja lepo vaikuttavat olennaisesti ihmisen hyvinvointiin ja terveyteen.

– ”Liikkumattomuus, huono ruokavalio ja riittämätön uni ja lepo aiheuttavat lukuisia ongelmia terveydelle ja altistavat useille sairauksille. Pienetkin elämäntapa muutokset vaikuttavat esimerkiksi sydänriskien vähenemiseen. Elämäntapamuutos ei ole ydinfysiikkaa vaan hyvin pieniä, mutta selkeitä muutoksia, mikä lähtee ihmisestä itsestään. Elämäntapamuutos ja hyvinvointi syntyy yllättävän pienillä asioilla ja muutoksilla, jotka tehdään rauhassa pidemmällä aikavälillä. Tässä lajissa maltti on valttia, liian nopea muutos ei palvele kehoa, eikä mieltä”, taustoittaa kampanjaa Titan24 kuntosalin Miia Örri.

Yhteistyön turvin Titan24 tarjoaa yhdelle kipeimmin elämäntapamuutosta tarvitsevalle laajan ohjaus-, neuvonta- ja harjoittelupaketin, sekä arpoo kaikkien mukaan hakeneiden kesken kymmenen maksutonta kuntosalikuukautta.

– ”Haluamme seurassamme liikuttaa jalkapallon parissa ja sillä tavoin edistää omalta osaltamme myös kansanterveyttä. Liikunta on kuitenkin vain yksi osa ihmisen hyvinvoinnin pakettia. Olemme mielellämme mahdollistamassa kattavaa elämäntapamuutosta yhdelle sitä kipeästi tarvitsevalle, sekä toivottavasti sytyttämässä useamman henkilön kipinän liikuntaan ja kohti muutosta”, iloitsee kampanjasta Hyvinkään Palloseuran toiminnanjohtaja Janne Bruun.

Hae elämäntapamuutoksen ohjelmaan 9.1. mennessä

Mikäli juuri sinä koet olevasi elämäntapamuutoksen tarpeessa, lähetä meille vapaamuotoinen hakemus mukaan ohjelmaan. Hakemusten joukosta valitaan yksi eniten elämäntapamuutosta kaipaava, joka saa Titan24-liikuntakeskuksen personal trainer -paketin, mihin sisältyy:

  • 5 harjoitusta/tapaamista personal trainerin kanssa
  • Ravintoneuvontaa ja ruokavalio
  • Kuntosalikortti Titan24 -liikuntakeskukseen vuodelle 2022
  • Mahdollisuuden osallistua HyPSin Aikuisten harrastefutis-toimintaan maksuitta vuoden 2022 ajan

Ohjelmaan valitun henkilön lisäksi Titan24 arpoo 10 kappaletta neljän viikon kuntosalikortteja Titan 24 -kuntosalille.

Hakemukset tulee lähettää 9.1. mennessä osoitteeseen hyvinkaa@titan24.fi