HyPS B haki Hämeenlinnasta Ykkösen pisteet 1–0-voitolla

HyPSin B-juniorit ottivat kolmannen voittonsa P17-juniorien valtakunnallisessa Ykkösessä, kun joukkue kohtasi Hämeenlinnassa HJS:n.

Maalit ja pisteet ovat tiukassa 12 joukkueella pelattavassa Ykkösen länsilohkossa. Kahdeksan kierroksen jälkeen lohkossa seitsemäntenä kolmella voitolla ja kahdella tasapelillä oleva HyPS on tehnyt toiseksi eniten maaleja, mutta oman maalin varjelemisessa joukkue ei ole onnistunut yhtä hyvin.

HJS hallitsi hienokseltaan avausjaksoa, mutta HyPS-vahti Kasper Kirjavainen mitätöi kotijoukkueen kaksi hyvää maalipaikkaa.

  1. minuutilla puolustaja Topias Talvitie nousi hienosti laitaa HJS:n päätyyn ja tarjosi hienon syötön Niko Äikkäälle, joka teki ottelun ainoaksi jääneen maalin.

HyPS kohtaa ensi lauantaina 2.10. kello 15 Kankurin tekonurmella GrIFK:n, joka on pisteen hyvinkääläisten etupuolella. Torstaina 30.9. kello 20 Kankurissa pelataan P17:n Kolmosen ottelu, missä HyPS B:n vieraana on Sibbo Vargarna.

Kolmosen kahdeksannella kierroksella HyPS hävisi Lahdessa FC Reippaalle 1–2. HyPSin maalin teki Joona Lemmetyinen. Reipas, HyPS ja RiPS ovat lohkossa tasapisteissä sijoilla 2–4.

*HyPSin kokoonpano HJS–HyPS-pelissä:
*

Kasper Kirjavainen (mv.), Relo Pakarinen, Niilo Laukkanen, Oskari Halme, Topias Talvitie, Rafail Taskos, Aaro Oikarinen, Emppu Virtanen, Niko Äikäs (78 min Luka Tukiainen), Otso Järvimaa (91 min Matias Pääskynen) ja Anton Vuori (70 min Kasper Nordlund)

(kuva)
Niko Äikäs (nro 7) ja Topias Talvitie (oik.) laittoivat hämeenlinnalaiset nöyristelemään.