Tyttöjen jalkapallokerho


Tervetuloa mukaan Hyvinkään Palloseuran tyttöjen jalkapallokerhoon. 

Tyttöjen jalkapallokerho on matalankynnyksen toimintaa 7-12-vuotiaille, jossa lajiin tutustutaan leikkien ja pelaten.

Toimintaa järjestetään kerran viikossa sunnuntaisin klo 12-13.00 Kankurin nurmella.

Toiminnan peruspilarit ovat turvallinen ympäristö, uudet kaverit ja iloinen ilmapiiri.

Kerhon toiminnasta vastaa aina iloinen Elisa Husso. Apuohjaajina toimivat Hyvinkään Palloseuran tyttöjen B-junioripelaajia sekä muiden harrasteryhmiemme ohjaajia.

Tyttöfutista matalalla kynnyksellä

Toimintaan osallistuminen ei vaadi minkäänlaista jalkapallon lajitaustaa. Mukaan voi hypätä kuka tahansa.

Osallistujat jaetaan ikävaiheiden mukaan ryhmiin, jotta harrastaminen on mielekästä jokaiselle. Ryhmiä käynnistetään sitä mukaan, kun ilmoittautumisia on riittävästi.

Varustus jalkapallokerhossa kesäkaudella säänmukainen liikunnallinen asuste, vesipullo ja jalkapallo sekä nurmelle sopivat jalkineet (nappikset tai lenkkarit).

Toimintaa järjestetään vuoden ympäri kahdessa kuuden kuukauden jaksossa marras-joulukuusta huhtikuulle ja toukokuulta lokakuulle. Kerhotoiminta pyörii myös läpi heinäkuun. Mukaan voi liittyä milloin tahansa, mutta ilmoittautuminen sitoo liittymishetkestä käynnissä olevan kauden loppuun.

Uudet pelaajat voivat tulla kokeilemaan toimintaa maksutta yhden kerran. Kokeilusta tulee sopia ennakkoon kerhovastaavan kanssa.

Toiminnan aloitus ja harjoittelu

Toiminta alkaa 2.6.2024 ja jatkuu aina syyskuun loppuun saakka 29.9.2024.

Harjoitukset sunnuntaisin klo 12-13.00 Kankurin nurmella. Elokuun ajaksi toiminta siirtyy uudelle Metsäkaltevan kentälle. Syyskuussa palaamme takaisin Kankuriin.

Talvikausi alkaa marras-joulukuun taitteessa. Talvikaudesta tiedotamme lisää syksyn aikana.

Hinta

35€/kk. Ilmoittautumisen yhteydessä muodostuu ensimmäisen kuukauden lasku.

Kertamaksu 10€/krt (Mobile Pay). Kertamaksu velvoittaa myös tekemään ilmoittautumisen. Mobile Pay maksu tapahtuu nroon 49229.
Mobile Pay maksuohje löytyy pukukoppiaulan seinältä. Maksa saapuessasi paikalle.

Kuukausilaskutus tapahtuu aina kuun 1.päivä.

Lisäksi kerran vuodessa osallistujan tulee maksaa rekisteröintimaksu 10€ (2013-synt. ja nuoremmat) tai 29 € (2012-synt. ja vanhemmat), jolla kustannetaan harrastajalle Palloliiton pelipassi ja pelipassivakuutus (vakuutuskausi alkaa 1.12.2023 ja vakuutus on voimassa 31.12.2024). Lisäksi Seuran jäsenmaksu kerran vuodessa 35€, *joka oikeuttaa jäsenetuihin. Rekisteröintimaksu ja Seuran jäsenmaksu laskutetaan toiminnan aloitettua.

Lisähintana mahdollista tilata:

HyPS-harjoituspaita logolla (tekninen t-paita) hintaan 25€

Pallo Puma (koko 3) hintaan 35€

Pallo Puma (koko 4) hintaan 45€

Ilmoittautua mukaan voi milloin tahansa. Laskutus alkaa joko aloituskuukaudesta (liittyminen ennen 15. päivää) tai seuraavan kokonaisen kuun alusta (liittyminen 15. päivä tai myöhemmin). 

Ilmoittautuminen vaatii lapsen huoltajalta myClub-tilin luomista, koska toiminnan laskutus tapahtuu myClub-järjestelmän kautta ja kirjautuminen vahvistaa laskutustiedot. Aiemmin luotu myClub-tili käy myös seuramme toiminnassa

Mikäli teillä on ongelmia kirjautumisen tai ilmoittautumisen kanssa, olkaa epäröimättä yhteydessä: krista.rosendahl@hyps.fi

 

Ilmoittaudu mukaan


ILMOITTAUDU KESÄJAKSOLLE »

Lisätiedot:

Elisa Husso
Kerhovastaava
elisa.husso@hyps.fi
040 610 6384


Image