Euroliigan ilmoittautuminen auki!

Yli 30-vuotisen Euroliigan tarina jatkuu. 36. vuoden Euroliigan ilmoittautuminen om avoinna ja 27.3. saakka ilmoittautumaan ehtii edullisimmin early bird -hinnoin. Mukana ovat tänä vuonna 2010-2017-syntyneet tytöt ja 2011-2017-syntyneet pojat.

Euroliiga on ikoninen, vuodesta 1986 alkaen Hyvinkäällä toiminut kesäinen jalkapalloharrastus 5-11-vuotiaille tytöille ja pojille. Toiminnassa lapset jaetaan ikäluokittain oman koulualueensa joukkueisiin, joissa lapset harjoittelevat ja pelaavat kesän aikana. Toiminnassa on mukana vuosittain noin 500 lasta.

Euroliigan toiminnalla on pitkät perinteet. Jo 1980-luvulta saakka on Euroliiga-toiminta koonnut kesäisin jalkapalloharrastuksen pariin sadat hyvinkääläislapset ja tänä päivänä toiminnassa on mukana jo toinen Euroliiga-sukupolvi, kun entiset euroliigalaiset tuovat nyt omia lapsiaan jalkapalloharrastuksen pariin.

Euroliigan toiminta-ajatus on liikkumisen ja pelaamisen riemu, eikä kentällä todellakaan puristeta nyrkkiä tai kiristellä hampaita. Euroliigassa kunnioitetaan reilun pelin henkeä, mistä osoituksena Euroliigan jokaisessa, yli 600, ottelussa palkitaan kummankin joukkueen yksi pelaaja reilun pelin vihreällä kortilla.

Euroliigassa ovat kesällä 2022 mukana 2010-2017-syntyneet tytöt sekä 2011-2017-syntyneet pojat.

Toiminnan tavoitteena lasten rohkaistuminen ja liikkumisesta innostuminen

Toiminnassa lapsia pyritään ohjaamaan oppimaan ryhmässä toimimista, sekä liikkumisen perustaitoja leikkien, pelien ja kisailujen kautta. 

Joukkueiden harjoitukset suunnittelee seuran ammattivalmentaja ja jokaisen joukkueen valmentaja vastaa joukkueen toiminnan turvallisuudesta ja mukavasta ilmapiiristä. Valmentajina käytetään sekä seuran nuoria jäseniä, että euroliigalaisten vanhempia.

Euroliigan tärkeänä tavoitteena on rohkaista kaikkia lapsia liikkumaan ja innostumaan liikkumisesta.

Euroliigassa jokainen lapsi saa olla oma itsensä, jota koko muu joukkue kannustaa ja tukee kentällä ja sen ulkopuolella.

Ilmoittautuminen early bird -hinnoin 27.3. mennessä

Euroliigaan kannattaa ilmoittautua ajoissa, sillä mitä nopeammin mukaan ilmoittautuu, sen edullisemmaksi se tulee. Ilmoittautuminen tapahtuu seuran käyttämässä myClub-järjestelmässä.

Ilmoittautuminen alkaa early bird -ilmoittautumisjaksolla 14.3.-27.3. Ilmoittautuminen early bird-jaksolla on Euroliigan edullisin ilmoittautumisvaihtoehto.

28.3. alkaen, aina 24.4. saakka voi Euroliigaan ilmoittautua normaalihinnoin. 

25.4. alkaen voi Euroliigaan ilmoittautua jälki-ilmoittautumishintaan. Jälki-ilmoittautuneille ei voida luvata huomioitavan lapsen koulualuetta tai kaveritoiveita.

Seuran ikäkausijoukkueessa pelaavat pelaajat saavat Euroliigaan ilmoittautumisesta ohjeet joukkueensa toimihenkilöiltä.

LUE LISÄÄ EUROLIIGASTA JA ILMOITA LAPSESI MUKAAN