Euroliigaan valmentajaksi

Hyvinkään Palloseura hakee valmentajia kesän upeimpaan jalkapallotapahtumaan Euroliigaan! Tunnetko paloa lajia kohtaan tai kutitteleeko ajatus valmentamisesta, mutta et vielä ole rohkaistunut kokeilemaan? Euroliigassa on loistava mahdollisuus lähteä matalalla kynnyksellä mukaan lasten- ja nuorten valmennukseen. Euroliigassa et tarvitse aiempaa lajiosaamista, seura kouluttaa valmentajat tehtävään.

Kesän Euroliiga ei pyörisi ilman vapaaehtoisia valmentajia. Vapaaehtoisvalmentajina käytetään euroliigalaisten vanhempia, isovanhempia tai muita harrastajien perheiden lähipiirin aikuisia.

Aikuisilla valmentajilla varmistetaan myös toiminnan kasvatuksellisten tavoitteiden parempi toteutuminen.

Moni Euroliigan valmentajana toiminut onkin kuvaillut kokemusta ainutlaatuisena ja kertonut suhteen omaan lapseen kehittyneen aivan uudelle tasolle. Moni on myös kertonut, kuinka lasten kehittyminen ja harrastuksen tuoma ilo on tuntunut erityisen palkitsevalta.

Kaikilta valmentajilta edellytetään hyvää käytöstä sekä sitoutumista seuran asettamiin toiminta- ja käyttäytymissääntöihin.

Rohkaisemme kaikkia vanhempia harkitsemaan Euroliiga-valmentajaksi lähtemistä.

Euroliiga-valmentajan lapsen Euroliiga-toiminta on maksutonta.

Vanhempi voi hakea Euroliiga-valmentajaksi lapsen ilmoittautumislomakkeen ohessa myClubissa tai olemalla yhteydessä seuran nappulavastaavaan: Jonna Kallio, nappulavastaava: jonna.kallio@hyps.fi tai alla olevan linkin kautta

https://hyps.myclub.fi/flow/events/5291340