Elisa Hussosta HyPSin U10-U13 Punaisen linjan koordinaattori.

Hyvinkään Palloseura avaa uuden U10-U13 Punaisen linjan koordinaattorin position. Elisa Husso aloittaa työssä tulevan kauden (2023-2024) kynnyksellä, marraskuun alussa. Elisa vastaa 8v8 maailman punaisen linjan toiminnasta, sisältöjen suunnittelusta ja kehittämisestä sekä kenttätason toiminnasta.

”Jo edellinen kausi jo osoitti ja tämä kuluva vuosi on vahvistanut, että tarvitsemme lisävoimaa punaisen linjan toimintaan. Olemme kokoajan tietoisesti hiljaisuudessa kartoittanut oikeaa hetkeä ja henkilöä rooliin. Näemme että hetki on nyt. Uskon vahvasti, että Elisa on juuri oikea henkilö rooliin” Toiminnanjohtaja Räsänen tuumii.

”Elisa on todella motivoitunut, sanavalmis savolainen jolla on nuoresta iästään huolimatta kokemusta johtamisesta, valmennuksesta sekä lasten- ja nuorten parissa toimimisesta” Räsänen jatkaa.

Kajaanista Kuopion kautta Hyvinkäälle asettunut Elisa on innoissaan tulevasta roolistaan HyPSissä ”Tuleva työnkuva tuo paljon vastuuta, mutta koen sen erittäin positiivisesti. Pääsen kehittämään, koordinoimaan eri ryhmiä ja vaikuttamaan sitä kautta positiivisesti pelaajiin ja valmentajiin. HyPSissä on hyvä ja tiivis ilmapiiri, tehdään yhdessä ja jeesataan muita silloin kun tarvitsee, sellaista mitä joukkueurheilu on parhaimmillaan. Aloitin jalkapallon pelaamisen 10-vuotiaana FC Wimmassa Kajaanissa. Kuopion Kufun ja Joensuun FC Hertan kautta matka jatkui HyPSin naisten edustusjoukkueeseen. Päädyin lukioaikana valmentamaan 10-11-vuotiaita tyttöjä ja siitä asti olen pelaamisen ohella myös valmentanut. Tuon HyPSiin positiivisuutta ja tekemisen meininkiä” päättää Elisa.

Hyvinkään Palloseura toivottaa Elisa lämpimästi tervetulleeksi orginisaatioon.

VOIMA.TAHTO.SYDÄN.