Edustusjoukkueiden valmennustiimit valmiina kauteen 2021-2022

Hyvinkään Palloseuran naisten ja miesten edustusjoukkueet valmistautuvat sarjakauteen 2022 muuttunein ja vahvennetuin valmennustiimein. Naisten joukkue pelaa ensi kaudella Kolmosessa ja miesten joukkue Nelosessa.

Talvikauteen joukkueet valmistautuvat toivottavasti valoisammissa merkeissä, kuin viime talvena. Silloin aikuisjoukkueiden toiminta keskeytyi peräti viideksi kuukaudeksi, kun ensin yli 20-vuotiaiden harrastaminen kiellettiin koronaturvallisuuteen perustuen ja maaliskuussa myös yli 13-vuotiaiden harrastamiselle kävi samoin.

Joukkueet pääsivät lopulta huhtikuussa harjoittelemaan koko joukkueen voimin ja harjoituskausi ennen sarjojen alkamista jäi varsin lyhyeksi.

Miehet tiiviissä yhteistyössä A-poikien kanssa

Alkavalla kaudella seuramme miesten edustusjoukkue toimii tiiviissä yhteistyössä seuramme A-poikien (U20) kanssa. Joukkueet harjoittelevat ainakin talvikaudella yhdessä ja harjoittelusta vastaa valmennuspäällikkö Timo Lehtihalmeksen vetämä viisihenkinen valmennustiimi.

– ”Olen todella tyytyväinen valmennusryhmään ja odotan kovasti, että pääsemme toimimaan yhdessä ja tekemään töitä joukkueen kanssa. Uskon, että olemme löytäneet hyvän kokonaisuuden, missä jokaisella omat vahvuudet jotka täydentävät kokonaisuutta”, Lehtihalmes iloitsee.

Lehtihalmeksen lisäksi joukkueen valmentajina toimivat Jokelan Kisasta saapuva Tommi Wilenius sekä seurassa myös nais- ja tyttöpuolella vahvasti vaikuttava Petri Virtanen. Viisikon täydentävät maalivahtivalmentaja Markus Malk ja fysiikkavalmentaja Mikko Heinonen.

Seuraan saapuva Wilenius on kokenus jalkapallovalmentaja, joka on aiemmin toiminut mm. Riihimäen Palloseurassa ja Hämeenlinnan Jalkapalloseurassa, sekä viimeisimpänä Jokelan Kisan miesten valmentajana. Wilenius lähtee innoissaan uuteen haasteeseen seurassamme:

– ”Odotan innolla pääsyä uusien haasteiden pariin Hyvinkään Palloseurassa. Olen vuosia seurannut sivusta HyPSin toimintaa naapuriseurojen väreissä. Ajatusten vaihto HyPSin valmennuspäällikön kanssa oli erittäin antoisaa ja ajatukset osuivat hyvin yhteen omien ajatusteni kanssa pelaajien ja pelin kehittämisen suhteen. HyPS on selvästi halukas kehittämään toimintaansa ja olen todella motivoitunut saadessani toimia osana tätä prosessia”, Wilenius kertoo.

Myös Petri Virtasen saapuminen miesten ja A-poikien valmentajavahvuuteen on seuralle ja valmennuspäällikölle mieluinen asia:

– ”Olen jo pidempään yrittänyt saada Petun mukaan myös poikapuolen toimintaan ja nyt se vihdoin onnistui. Petu on todella hyvä valmentaja ja myös sopivan kriittinen toimintaa kohtaa mikä nostaa kaikkien vaatimustasoa ympärillä”, Lehtihalmes taustoittaa.

Miesten joukkue pelaa ensi kaudella Eteläisen alueen Nelosessa ja A-pojat aloittavat kevätkauden Kakkosessa tavoitteenaan nousu Ykköseen syksyksi.

Uusia pelaajia otetaan try-out jaksoille ja halukkaat voivat olla yhteydessä valmennuspäällikkö, vastuuvalmentaja Timo Lehtihalmekseen: 040 844 0618 / timo.lehtihalmes@hyps.fi

Petri Virtanen vetovastuussa naisten ja B-tyttöjen toiminnasta

Seuramme naisten jo useamman vuoden ajan tehokkaasti toiminut yhteistyö saa myös jatkoa alkaneella kaudella. Sekä naisten että B-tyttöjen (U18) vastuuvalmentajana toimii Petri Virtanen, apunaan Mika Elo.

Virtanen on innoissaan uudesta kaksoisroolistaan niin nais- ja tyttöpuolella, kuin miesten ja A-poikien puolella:

– ”Odotan innolla uutta haastetta ja odotukset on innostuneet päästä toimimaan pelaajien kanssa. Uskon, että tällä porukalla on mahdollisuus pärjätä hyvin molemmissa sarjoissa”, ”Petu” ennakoi.

Naisten ja B-tyttöjen toimintaa on tuettu lisäämällä resurssia myös molempien haastajajoukkueiden, Naiset/2 ja TB/2 toimintaan, joissa Mikko Lindström ottaa vetovastuun TB/2 joukkueen toiminnasta. Naiset/2 harjoittelee TB/2 joukkueen mukana.

Naisten joukkue pelaa ensi kesänä Kolmosessa ja TB/1 Ykkösessä. Naiset/2 ja TB/2 sarjatasot selviävät myöhemmin keväällä.

Uusia pelaajia otetaan mielellään try-out-jaksoille:

Naiset/edustus & TB/1
Petri Virtanen: 040 544 0174

Naiset/2
Terhi Rytkönen (joukkueenjohtaja): 041 548 3202

TB/2
Mikko Lindström: 040 772 7881