Cup-juna 2023 liikkeelle lauantaina 11.3.2023

Suomen Cup pyörähtää käyntiin 11.3.2023 lauantaina kun Miesten edustuksen avausvastustajaksi arvottiin paikallinen Ares-86. Luvassa on siis loistava paikalliskamppailu, josta ei varmasti tunnetta eikä säpinää puutu. Ottelun avausvihellys puhalletaan klo 15.00 Kankurin tekonurmella.

” Saadaan hieno lähtölaukaus kauden ensimmäiseen viralliseen matsiin, kun Suomen Cup alkaa paikallisväännöllä! Olosuhteet hieman aiheuttavat harmaita hiuksia, mutta ne ovat mitä ovat. Kenttähenkilökunta tekevät parhaansa niin kuin aina, jotta matsi saadaan pelattua parhaalla alustalla joka näissä olosuhteissa on mahdollista. Kaikesta huolimatta odotan loistavaa ottelutapahtumaa ja toivotaan että yleisö löytää paikan päälle kannustamaan niin Aresta kuin HyPSiäkin.” pohtii HyPS toiminnanjohtaja Räsänen.

Ottelun puoliajalla nähdään potkukilpailu pudotuspeli tyyliin, keskiympyrästä pallo ilmassa maaliin. Yleisöstä valitaan 3 potkaisijaa, kaikilla on kaksi yritystä. Voittajalle luvassa molemmilta joukkueilta tuotepalkinto.

Luvassa on loistava makkaran grillaus sää, joten kioski palvelee katsojia.

Futis on parasta paikan päällä!