16.8 tiistaina Regions Cupin välierä HyPS – Atlantis/Akatemia Urheilupuistossa 19.00

Regions Cupin toisessa välierässä kohtaavat 16.8 tiistaina klo.19.00 HyPS (4div) ja Atlantis/Akatemia (3div) Hyvinkään Urheilupuiston samettisella nurmella. Ottelun panoksena on paikka Regions Cupin finaalissa joka pelataan 1.10 Olympiastadionilla. HyPs voitti rangaistuspotkuilla Inter/2(Länsi kolmonen) puolivälierässä kun taas Atlantis voitti Ponnistajat (Etelä kolmonen) 4-1 lukemin. Molemmat joukkueet ovat omissa sarjoissaan erinomaisissa asetelmissa syksyn pelejä varten. HyPS on nelosessa oman lohkonsa toisena, vain pisteen päässä kärjessä olevasta Akilleksesta. Atlantis puolestaan johtaa omaa kolmosen lohkoaan ja tavoittelee nousua kakkoseen, samalle tasolle missä ykkösjoukkue pelaa.

Hyvinkään Palloseuran kausi on sujunut tähän mennessä erinomaisesti. Nelosessa joukkue on saldolla 10-4-0 vielä ilman häviöitä ja on loistavissa asetelmissa taistelemassa noususta takaisin kolmoseen. Myös Suomen Cupissa HyPS eteni hienosti neljännelle kierrokselle missä tuli seinä vastaan Ykkösen JäPSiä vastaan, hyvän taistelun jälkeen, lukemin 1-2. HyPS on pelannut koko ajan nousujohteisesti ja pystynyt etenkin parantamaan omaa pallollista pelaamista mikä tuotti paljon ongelmia alkukaudesta. Esa Palomäki johtaa nelosen maalipörssiä huikealla 27 maalilla ja on osunut lähes kaksi maalia per peli tahdilla sarjassa. Joukkueen perusrunko on pysynyt hyvin kasassa ottelusta toiseen ja kotijoukkue pystyy luomaan riittävän määrän maalipaikkoja per peli ketä vastaan tahansa. Hyökkääminen on monipuolista ja onnistumisia on tullut useille pelaajille viime aikoina.

Atlantis Akatemia tekee tiivistä yhteistyötä ykkösjoukkueen kanssa (kakkonen) sekä A-junioreiden kanssa ketkä pelaavat tällä hetkellä SM-sarjaa ja ovat siellä kolmantena. Onkin arvoitus ketä huomenna astelee Urheilupuiston nurmelle, koska pelaajia ryhmässä on todella paljon. Joukkueesta on hyvät perustiedot kerätty välierää varten eikä varmaan mitään kovin yllättävää ole tiedossa. Erittäin laadukas ryhmä tulee vastaan missä paljon nuoria, urheilullisia pelaajia ketkä tekevät paljon töitä voiton eteen. Joukkuetta valmentaa Moshood Bola Abdulaziz joka on tehnyt jo useamman vuoden hyvää työtä samassa organisaatiossa. Joukkueen paras maalintekijä kolmosessa on ollut Mohammed Bekhedda, joka on osunut kahteentoista otteluun kymmenen kertaa. Joukkueen tolppien välissä on tällä kaudella nähty Sammy Ndjock, jolla on kokemusta myös veikkauslligasta aiemmilta vuosilta.

” Varmasti on tämän kauden yksi kovimmista haasteista vastassa. Atlantis on nuori joukkue joka tekee todella paljon töitä pallon voittamisen eteen ja osaavat edetä hyvin nopeasti. Toki sielläkin ne heikot kohdat löytyy mihin täytyy iskeä. Kotijoukkue HyPS on koko ajan parantanut omaa tekemistään ja on erittäin vaikeasti voitettava joukkue, etenkin kotikentällä. Uskon, että kentällä nähdään yksi kauden parhaista otteluista ja varmasti jokainen HyPSin pelaaja jättää kaiken kentälle. Toivottavasti mahdollisimman moni löytää paikalle kannustamaan oman kylän joukkueen kohti finaalia stadikalle” ennakoi HyPSin valmennustiimistä Timo Lehtihalmes.

Ottelu alkaa klo.19.00 ja kioski palvelee tuttuun tapaan. Otteluun on vapaa pääsy, tervetuloa paikalle!